AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Dumma bovar 1-10

Polisen från Roswell i USAs delstat New Mexiko letar efter en man som har rånat en spritbutik med en påse över sitt huvud. Trots förklädnaden har polisen ett bra signalement, eftersom mannen bar en påse som var av genomskinlig plast.

Polisen i Portsmouth anklagade Gregory Rosa, 25 år, för att plundra varuautomater.
Då han anhölls av polisen gjorde han sig skyldig till ytterligare två brott. Det första mot lagen, då han försökte fly från polisen då de skulle anhålla honom, och det andra mot klipskhetslagen då han försökte betala sin borgen på 400 dollar med småmynt.

Sommarhettan blev för mycket för den inbrottstjuv som hade tänkt råna en villa i den schweiziska staden Riehen. Husets ägare hittade honom sovande i en säng. Innan tjuven tuppade av hade han samlat ihop de saker han tänkte stjäla, men att bära dem till bilen, som stod utanför, var en alltför stor ansträngning. Polisen i Riehen sade att den fyrtiotreårige mannen var påverkad av alkohol och mediciner. Detta kombinerat med 35 graders värme fick tjuven på fall.

En dam stod inför rätta för en trafikförseelse, och då hon tillfrågades om sitt yrke sa hon att hon var lärare. Då domaren fick höra detta reste han sig upp från sin plats och sa: "Jag har väntat i åratal på att en lärare skulle komma in i min domstol." Sedan log han brett och fortsatte: "Sätt er nu där borta och skriv 'Jag ska inte köra mot rött ljus.' femhundra gånger."

Cheferna i Nashville blev imponerade av att Thomas Hicks Jr ringde in till jobbet för att berätta att han skulle bli lite sen idag. De klassade honom som en samvetsgrann anställd, men lite senare ändrades deras uppfattning om Hicks då myndigheterna berättade för dem att han stannat till innan jobbet för att råna en bank, och att han senare hittades och arresterades i sitt hus. Hicks medarbetare förväntar sig inte att se Hicks på jobbet snart. Han lär vara upptagen på annat håll i ungefär femton år.

En kille i grymt behov av öl kom på idén att han skulle slänga ett betongblock genom fönstret till en affär, ta vad öl han kunde komma över och springa därifrån. Sagt och gjort, han lyfte upp betongblocket och slängde det över sitt huvud mot fönstret, där det studsade och träffade den blivande tjuven rakt i skallen och slog honom medvetslös. Affärsfönstret visade sig vara av plexiglas, och utanför entrén satt en videokamera som filmade hela händelsen.

En tjuv i Florida kan skylla på sina fötter för att han åkte fast. Norman Wright anklagas för att ha stulit en liten killes cykel samt de tjugo dollar som killen hade. Polisen hittade Wright ett par kvarter bort, gömd i ett buskage med några flaskor billigt vin. Enligt polisen hade Wright åttio dollar nedstoppade i sin sko, tillsammans med de tjugo han stulit från killen. Polisen köpte inte Wrights historia om att alla pengarna var hans, och efter lite sniffande kom polisen fram till att åttio dollar luktade forsvett, men de övriga tjugo gjorde det inte.

Ronnie Wade Cater, arresterades av lokala polisen och anklagades för bombhot då denne en kväll kommit på den suveräna idén att om polisen fick ett bombhot mot en bar på andra sidan stan så skulle de åka dit och Ronnie kunde köra bilen hem, berusad som han då var. Planen slog slint då han, antagligen för att han var berusad, höll sig kvar lite för länge på telefontråden och gav därför polisen chansen att spåra samtalet.

I Texas fick en fälld brottsling till ett avtal som gick ut på att han skulle betala 9600 dollar till rätten i stället för att sitta i fängelse. Som betalning skrev han ut en check — en förfalskad sådan. Han fick 10 år i finkan.

I West Virginia förföljdes en man av en rånare in i en gränd. När ingen var i närheten slog rånaren till, viftade med en pistol och bad att få mannens alla pengar. Då han upptäckte att mannen bara hade tretton dollar på sig sa rånaren till honom att skriva ut en check på trehundra dollar. Mannen hade inget val, och skrev ut checken. Dagen därpå arresterades rånaren då han försökte lösa in checken på den lokala banken.

Sjuk Humor
01
02
03
04
05

Senaste filmklippen

5657 views - 0 comments
7399 views - 0 comments
7064 views - 0 comments
6229 views - 0 comments