AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Dumma bovar 11-20

Nyligen arresterades David Posman i Providence där han slagit ner chaufföreren i en armerad lastbil och stulit de närmsta fyra påsarna med pengar. Påsarna visade sig innehålla drygt 800 dollar i småmynt som sackade ner Davis så mycket att polisen kunde springa ikapp honom och arrestera honom.

Tio i åtta på morgonen gick en man in på Burger King i Ypsilanti, Michigan, vevade med en pistol och ville ha pengar. Kassasbiträdet meddelade att han inte kunde öppna kassalådan utan en matbeställning. Då mannen beställde lökringar sa biträdet att de inte gick att få som frukost. Frustrerad gick mannen därifrån.

En tysk "turist", förmodligen på golfsemester, knallade fram till engelska tullen med sin golfbag där han tjattrade gladeligt om golf och allt runtomkring sporten golf. Tullen upptäcker efter en stund i tjattret att turisten inte vet vad ett "handikapp" är, varpå de ber honom visa sin swing, vilket han gör — fast åt fel håll! En stor mängd narkotika hittades i golfbagen.

Polisen från Maryland i USA jagade en utav sina egna för en tid sedan. En utav sina egna bilar, vill säga. De berättar att en patrullerande polis lämnade nycklarna i bilen då han gick in på en stormarknad. När han kom ut igen var det bara ett par svarta spår kvar efter bilen. Polisen berättar vidare att vad som sedan följde var en jakt genom två stater, där biltjuvarna Scott Craig och Daniel Connell, båda drickandes öl, hade satt på såväl siren som blåljus. När de till sist arresterades alldeles utanför Gettysburg i Pennsylvania, där de stannade för att köpa mer öl, visade det sist att de belamrat baksätet med tomma ölflaskor — samt videofilmen "Jagad".

Det där är ingen buske, det är en polis! Floridapolisen Earl Feugill använde de kunskaper han lärde sig i marinen och kamoflerade sig som en buske för att fånga några tjuvar. Ett flertal restauranger hade blivit rånade de senaste dagarna, så Earl lekte Rambo i nittio minuter alldeles utanför ett drive-in fönster. När han såg fyra beväpnade killar rusa upp till fönstret reste han sig och arresterade dem på stället. Earl sa att killarna "blev ganska överraskade" när de fick se en buske med bricka.

I St. George, Utah, arresterades Steven Kemble kort efter det att han begått sitt brott. Kemble hade snattat en CDskiva i en skivbutik, men en anställd såg brottet och haffade honom. Kemble slog sig dock loss och sprang i hög fart ut från butiken, och sprang rakt in i en betongpelare varpå han slog sig själv medvetslös. Polisen kom en stund senare och arresterade honom.

David Neel blev expresslevererad tillbaka till sin cell då en vakt ertappat honom då han försökte rymma i ett postpaket. Neel hittades alldeles utanför anstalten i en stor låda med en adresslapp på. Han väntade tydligen på att bli fraktad en bit bort från anstalten innan han skulle komma ut från sitt gömställe och ut i friheten.

Två killar i New York använde sin gamla bil som flyktbil vid ett bankrån. Enda misstaget de gjorde var att de tidigare hade spraymålat "TILL SALU 555-5555" (med deras telefonnummer) på sidan av bilen för att få den såld.

45-åriga Amy Brasher arresterades i San Antonio, Texas, efter det att en mekaniker tipsat polisen om att det fanns 18 paket marijuana under motorhuven på Amys bil som hon lämnat till mekanikerna för att han skulle byta olja. Enligt polisen hade Brasher inte en aning om att mekanikerna måste öppna motorhuven för att byta oljan.

I Belgien rapporteras det att en man, misstänkt på för att rånat en juvelerare, sa att han inte kunde gjort det eftersom han bröt sig in i en skola vid samma tidpunkt. Polisen anhöll sålunda mannen för inbrottet i skolan.

Sjuk Humor
01
02
03
04
05

Senaste filmklippen

5657 views - 0 comments
7399 views - 0 comments
7064 views - 0 comments
6229 views - 0 comments