AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Dumma bovar 21-30

Karen Lee Joachimmi, 20 år, arresterades i Lake City, Florida då hon försökte råna Howard Johnson's Motell med en elektrisk motorsåg — som inte var ipluggad i väggen.

I New York stal en man en handväska från en kvinnlig affärskund och sprang ifrån brottsplatsen i en himla fart. Expediten ringde polisen som snabbt arresterade mannen. De satte honom i polisbilen och körde tillbaka till brottsplatsen. Där fördes mannen ut ur bilen och blev tillsagd att stå still bredvid bilen i väntan på en positiv identifikation. På detta svarade mannen: "Ja, konstapeln... Det där är kvinnan som jag stal handväskan i från."

Polisen i Radnor i delstaten Pennsylvania förhörde en fånge genom att placera ett durkslag av metall på hans huvud och band ihop det med en kopieringsmaskin. I maskinen lades ett papper där det stod "Han ljuger" och varje gång polisen inte trodde på vad fången sa så tryckte de på knappen för kopiering, varpå ett papper med just orden "Han ljuger" kom ut ur maskinen. Eftersom fången trodde att "lögndetektorn" fungerade mer än väl, så erkände han sitt brott.

David Leon Phillips, och tre andra män anklagades för förfalskning då de försökt betala middagen på en Krystalrestaurang med förfalskade tiodollarsedlar. Polisen meddelade att sedlarna var av så dålig kvalité att de tvivlade på att Secret Service ens skulle starta en utredning av det hela. Det var inte bara det att sedlarna hade körts i en vanlig kopiator i stället för en laserprinter, de var också helt svartvita.

En domare i Louisville tyckte att juryn överdrev lite då de rekommenderade ett straff på 5,005 år i fängelse för en man som fälldes för fem rån och en kidnappning. Domaren sänkte straffet till 1,001 år.

Somliga straffar Gud med en gång. En tjuvskytt dog på sekunden då kronhjorten som han just skjutit föll ner från klippavsatsen och landade på honom.

Polisen i Lansing, Michigan, satte dit en riktigt matfrisk tjuv. Då polisen gjorde en husundersökning hos en utav McDonalds arbetare hittade de kakor, Happy Meal och andra saker från McDonalds värt runt hundratjugo tusen kronor. Polisen meddelade att det enda killen inte hade var de gyllene M:n. Vidare meddelade de att tjuven nu är på väg till McFängelse.

Dave Det-o-det sårades svårt efter att ha ersatt en tubliknande säkring i sin bil med en 22kalibers gevärskula (för att den passade så perfekt). I alla fall, då elektriciteten värmde upp kulan gick den av och sköt honom i knäskålen.

Christopher Johns anklagades för droginnehav i Pontiac, Michigan. Johns sa att han blivit visiterad utan fullmakt, och domaren meddelade att det behövdes inte av polisen eftersom polisen upptäckt en bula på jackan, som kunde varit en pistol. Nonsens, sa Johns, som av en slump bar samma jacka i domstolen samma dag. Johns gav den till domaren så att han kunde titta på den. I fickan hittade domaren en liten påse med kokain och skrattade så mycket att han behövde fem minuters paus för att hämta sig.

Jose Sanchez, arresterades och anklagades för rånet mot en Hill-Rom Corp affär i New Jersey då det visade sig att den pappersbit som rånaren stuckit i dörren för att hindra den från att slå igen var en fortkörningsbot utställd på Sanchez, med både namn och adress på den.

Sjuk Humor
01
02
03
04
05

Senaste filmklippen

5657 views - 0 comments
7399 views - 0 comments
7064 views - 0 comments
6229 views - 0 comments