AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Dumma bovar 31-40

I Long Beach, Kalifornien, bestämde sig flera anställda vid ett stort aerospace-företag att råna en bank på deras lunchrast. (De menade att polisen inte skulle leta efter dem på företaget). Naturligtvis glömde de att ta av sig sina ID-kort från skjortorna, varpå polisen kunde komma och hämta dem samma dag.

Bomdpatrullen ryckte ut då en kvinna hittat en misstänksam låda under sin skåpbil. Då polisen spärrat av området och evakuerat alla närliggande hem, undersökte de lådan och upptäckte då att lådan var full med munkar. Polisen är dock inte bestört över detta högkalorilarm utan säger att det är bättre att ta det säkra före det osäkra. De vet heller inte om det var ett misstag att lådan hamnade där eller helt enkelt om det var ett pojkstreck. Det kommer dock att bli svårt att anklaga någon för dådet, eftersom någon åt upp bevisen.

Polisen i Kansasstaden Wichita arresterade en tjugotvåårig kille som försökte prångla ut falska sextondollarsedlar.

Polisen i Key West, Florida arresterade i Oktober studeranden Jason Maloney då han och några kompisar hade bestämt sig för att pröva på att röka marijuana bakom en byggnad. De hade ingen aning om att byggnaden var stadens polisbyggnad och att de stod precis under den fläkt som blåste in frisk luft i polisbyggnaden. Poliserna bestämde sig för att gå ut och titta i gränden då hela rummet började lukta marijuana.

I Virginia bestämde sig två killar att åka till ett område med alldeles nybyggda bostäder och där stjäla ett kylskåp. Efter att ha slagit sönder väggar, golv, etc., fick de tag i kylskåpet som de lastade på deras pick-up. Pick-upen körde fast i leran utanför huset, så dessa två smarthjärnor kom fram till att kylskåpet var för tungt, varpå de slog sönder fler väggar för att ställa tillbaka det. Då de återvände till pickupen upptäckte de att de låst in sina bilnycklar, varpå de övergav bilen.

Ett par rånare i Michigan kom in i en skivaffär och viftade med sina pistoler. Den förste, väldigt nervös, skrek:" Stå still!" Då hans partner rörde på sig, sköt den förste rånaren honom på fläcken.

Brottslingar brukar vanligtvis bryta sig ut ur fängelset, men myndigheterna i Miami tvingades anmäla ett inbrott i ett utav deras fängelser. Tjuvarna kom undan med datorer, videoapparater och utredarnas akter. Myndigheterna säger att de är inte säkra när inbrottet skedde, men att det var ganska nyligen. Låsen har nu bytts ut, en tjuvlarm har installerats och fängelset har hyrt privata vakter som ska hålla brottslingarna borta från fängelset.

Någonstans i USA knallade en man in på Circle-K (en mataffär som liknar 7-11), la en 20-dollarsedel på disken och bad om att få växla den. Då biträdet öppnade kassalådan tog mannen fram en pistol och sa att han ville ha alla pengar som fanns i lådan. Biträdet lydde honom, och tömde lådan. Mannen tog pengarna och försvann från brottsplatsen, och lämnade sin 20-dollarsedel på disken. Hur mycket pengar fanns då i kassalådan som tjuven fick? 15 dollar!

När två arbetare på bensinstationen vägrade lämna över sin kassa till en berusad rånare hotade denne med att ringa polisen. De vägrade fortfarande, så rånaren ringde polisen, förklarade sitt problem och blev arresterad på stört.

Timothy White skämtade när han tog på sig en skidmask vid drive-through luckan vid en bank i Harrisburg. Han pekade med en kam på kassören och krävde pengar. Kassören visste att White skojade, men en förbipasserande förare såg händelsen och ringde polisen. White är nu anklagad för förargelseväckande beteende.

Sjuk Humor
01
02
03
04
05

Senaste filmklippen

5657 views - 0 comments
7399 views - 0 comments
7064 views - 0 comments
6229 views - 0 comments