AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Dumma bovar 41-50

I Kentucky försökte två män dra av framsidan av en bankomat genom att dra en kedja från bankomaten till kofångaren på deras bil. Men i stället för att bankomatens framsida skulle åka loss, lossnade kofångaren. Skrämda körde männen ifrån brottsplatsen och körde hem. De lämnade kedjan som fortfarande satt fast i bankomaten. Och som i andra änden satt fast i kofångaren. Och på kofångaren satt fortfarande deras nummerplåt kvar.

I Indiana, USA gick en man fram till ett affärsbiträde och bad om att få alla pengar som fanns i kassan. Biträdet gav honom pengarna, och mannen sprang därifrån — men råkade lämna sin egen plånbok på disken.

Ett par rånare infångades då de varit dåliga med att täcka sina spår. Polisen uppger att två män i tjugoårsåldern gick in i en 7-11 butik, iförda skidmasker och beväpnade med kniv och hagelgevär. Bytet blev kontanter och cigaretter, men polisens utredare löste brottet kvickt genom att helt enkelt följa fotspåren i den nyfallna snön, och efter sju kvarter så kunde rånarna lokaliseras och arresteras.

Det finns dumma tjuvar, och så finns det verkligt dumma tjuvar. I Luleå knallade en tjuv, med stulna tablettförpackningar innanför jackan, in på polisstationen och bad om att få skjuts. Där kände en polis igen honom från ett bilinbrott tidigare på kvällen, och arresterade honom. På plats.

En inbrottstjuv i Antwerpen överraskades av huset ägare, flydde ut genom husets bakdörr, klättrade över en mur som var nära tre meter hög, och när han hoppade ner på andra sidan upptäckte han att han hade landat på stadsfängelset bakgård.

En man dömdes för att han hade kört i samåkningsfilen, fastän att han var ensam i bilen. Mannen menade att de fyra liken i hans begravningsbil borde räknas, men domaren slog fast att samtliga personer i bilen måste vara vid liv för att det ska kunna räknas som samåkning.

En rånare i USA kom på den suveräna idén att skaffa sig en förklädnad av grädde.
 Sagt och gjort, med hjälp av en sprayburk grädde skaffade sig denna rånare en vit mask av just grädde. Han stegade sedan in på den lokala banken där han upptäckte att det var endast en kassa öppen, och det var även en kö till denna. Så vad gör denne rånare? Jo, han ställer sig naturligtvis i kön!
Kön rör sig sakta framåt och grädden börjar rinna bort. När rånaren väl kommer fram till kassan har grädden runnit av så man kan se ansiktet, men det spelade ingen större roll eftersom polisen just då kom in i banken efter det att kassörskan sett rånaren i kassakön och varskott dem.

En man från Los Angeles som efteråt ursäktade sig med att han var "trött på att gå och gå" stal helt sonika en ångvält och inledde då en polisjakt i den hiskeliga farten av fyra kilometer i timmen. Det hela tog slut då en poliskonstapel gick ikapp ångvälten, steg upp på den och stannade fordonet.

En rånare i Nevada var snäll och lät affärsinnehavaren ringa ett samtal, och var mäkta överraskad när polisen dök upp en stund senare.

Det var det perfekta brottet, välplanerat och det långt i förväg. Det var bara ett problem — polisen hade en kopia av planerna. Den norska polisen berättar om två svenskar som i månader planerat att råna en postbil som fraktade mer än tio miljoner kronor. Då de försökte råna bilen för en tid sedan fann de sig själva omringade av polisen som till och med hade en helikopter väntande. Det visade sig att polisen hade vetat om tjuvarnas planer, och hållt koll på dem, i mer än sex månader. Allt sedan polisen tog hand om en kvarglömd portfölj på Oslos flygplats och upptäckte planerna.
Men polisen tog inga risker. Postbilen var tom.

Sjuk Humor
01
02
03
04
05

Senaste filmklippen

5657 views - 0 comments
7399 views - 0 comments
7064 views - 0 comments
6229 views - 0 comments