AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Saker kvinnor aldrig kommer att förstå

Män är ett missuppfattat släkte, vilket antagligen är lika bra. Kvinnorna mår bättre av att slippa veta att vi äter med händerna så fort de lämnar rummet, eller att vi använder deras nagelsax till att klippa våra näshår. De mår bättre, och vi mår bättre. Trots allt, det är irriterande att kvinnorna lägger mer tid och pengar på att försöka förstå kattens hjärna än de gör på att förstå oss män. Detta är anledningen till att de aldrig kommer att förstå...

1. Vårt överväldigande behov att äga den största och dyraste versionen av i stort sett allting.

Att vi har ett närmast tvångsmässigt begär att köra off-road-bilar i innerstan, och att vi helst använder korkskruvar som mer liknar oljeborrutrustning är ett väldokumenterat faktum.Vi är drömmen för reklammännen, för så fort de använder termer såsom "professionell kvalitet" eller "används av proffs" köper vi produkterna utan att tveka. De flesta inköpen är ofarliga, men ibland går vi för långt. En kille som bodde en våning ovanpå mig skröt en gång med att han hade installerat en luftrenare som gav "operationssalskvalitet" på luften. Jag lät honom aldrig komma i närheten av mina köttknivar i "kirurgiskt stål".

2. Varför vi är så dåliga på att gå och handla.

Vi har aldrig fått någon riktig träning på detta område. Stormarknader är som enorma fällor för män — om du skickar ut en man för att köpa ägg, socker och bröd, skall du inte bli förvånad om han kommer hem med en låda vin, ett par jeans och ett fruktträd.

3. Anledningen till att vi inte tycker om att diskutera Förhållandet.

De flesta av oss hittar på vilken ursäkt som helst för att ducka undan samtal som börjar med frågor som "Är du verkligen lycklig?" eller "Var ser du oss om några år?". Ett förhållande är någonting mycket känsligt, som ett antikt väggur, och vi män vet vad som händer om vi börjar plocka isär det. Ofta leder vår ovilja till att tala om Förhållandet till ett långt samtal om varför vi inte vill prata om det.

4. Varför vi tror att vi kan fixa saker.

Nästan alla män tror att de kan reparera i stort sett vad som helst med lite tålamod. Det är bara halva sanningen. Män är extremt duktiga på att plocka isär saker. Oavsett om det är en diskmaskin eller ett antikt väggur, kan vi plocka ner den i sina beståndsdelar på bara ett par minuter. Tyvärr tar ofta vår kunskap och vårt intresse slut ungefär här, och vi nöjer oss med att lämna alla smådelarna utspridda på tidningspapper över hela köket.

5. Män och Dataspel.

Kvinnor kan inte begripa hur en vuxen man kan slösa bort stora delar av sitt liv skjutandes smågrejor på en bildskärm. När en man upprepade gånger ringer sin tjej för att tala om att han måste jobba sent, och sen kommer hem vid tvåsnåret med blanka, lite röda ögon, tolkar hon normalt detta som ett bevis på att han vänsterprasslar — när det är mer troligt att grabbarna på jobbet spelar Quake.

6. Ibland är vi verkligen sjuka, på riktigt.

När män blir sjuka, är ni världens kvinnor överens om att vi simulerar. Detta grundar sig på det gamla, trötta axiomet att män aldrig kommer att kunna förstå smärtan som kvinnor upplever vid barnafödandet, och därför inte heller har gjort sig förtjänta av några sympatier när det kommer till smärta, rädsla eller sjukdom. Sägas bör att alla män ständigt mår lite dåligt, bara för att de är just män. Det är bara en liten släng av missriktad manlighet som tvingar oss ur sängen varje morgon för att sedan gå och jobba. Att stanna till på puben på väg hem för att hinka några bärs, är egentligen det enda som kan få allt att kännas bättre igen.

7. Sättet som vi ser på tv.

Män tittar inte på tv, de går in i programmet. Så fort vi inne är på rätt våglängd, kan vi titta på precis vad som helst, inklusive reklam, med en intensitet som skulle driva vem som helst till vansinne. Oturligt nog för kvinnorna, kan inte männen nå denna höga nivå utan ett hårt grepp på fjärrkontrollen.

8. Vårt sinne för humor.

När kvinnor berättar att det de allra helst vill ha från en man är god humor, brukar de mena något helt annat än vad vi män menar. En kvinna kommer aldrig att uppskatta det geniala i när en man kan få öl att komma ut genom näsan.

9. Varför vi är så tråkiga.


Manlig konversation brukar vanligtvis väga tungt kring teknisk jargong, detaljpetighet och antagandet att män är experter. Ämnen som kvinnor bara har ett ytligt intresse av, blir månadslånga debatter bland män. Sant, vissa av oss har förmågan att kombinera lysande sinne för humor med en fantastisk berättartalang och näsa för skvaller, men vi tenderar att reservera dessa talanger för våra samtal med kvinnor. När vi män talar med varandra blir lockelsen att tala länge om lufttryck i bildäck eller Star Trek avsnitt för stor. Även om din "herrklubb" hade haft Socrates, Einstein eller August Strindberg som medlemmar, hade ni antagligen fortfarande varit tvungna att diskutera kortaste rutten till motorvägen.

10. Mannens klimakterie.

40-årskris, den sjuåriga klådan, kalla det vad du vill — kvinnor förstår inte allvaret i denna åkomma, utan ser det endast som en ursäkt för mannen att säga upp sig från sitt jobb, köpa en HD och inleda ett förhållande med en kvinna under 25. Precis som om det krävdes mer än det för att vi skulle göra det...

Han & Hon

Senaste filmklippen

5657 views - 0 comments
7399 views - 0 comments
7064 views - 0 comments
6229 views - 0 comments