AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Udda kontaktannonser 1-14

Man, rökfri, spritfri — Åter inte, andas inte, dansar inte. Jag är faktiskt död. Kom och begrav mig. Svar till "Hej du glade, du har väl en spade? 2"

Julia Roberts dubbelgångare — 25 år, stabil och säker, söker ömt och kärleksfullt förhållande. Dock ett problem — jag är kille. Svar till "Hästgalen 21".

Läkare, 33 år — Vill träffa kvinna som äger den sanna, inre skönheten. Skicka röntgenfoto till "Kanske vi plåt 33"

Idioter behöver också ömhet — Om du gillar att komma inpå biografen mitt i filmen, att sälnga bort nästan nya möbler och låsa in kompisar i garderoben, har vi redan tre saker gemensamt. Vi måste träffas och ta reda på hur många otrevliga karaktärsdrag vi delar! Svar till "Kanske vi två och några till 7".

Blyg kille, 23 år —

Jag är slank och attraktiv —En intelligent och säker kvinna. Jag har många tjusiga manliga bekanta, och jag behöver inte kasta bort tid och pengar på att försöka förmå fula, desperata äckel, som läser de här annonserna, att dras till mig. Så om ni skriver, svarar jag inte. "Kanske du skriver ändå? 19"

Frongor — Stridfurste på planeten Zingo önskar bek. med tidsgudinna från den 4:e dimensionen för samboende i mitt palats i Gnubbo-galaxen. Inga knäppskallar, tack. "Kanske vi två 105".

Levnadsglad — Charmerande, bedövande vacker, jordnära, äventyrslysten, slank, elegant, framgångsrik, kvick, utåtriktad, känslig och intelligent är ord som inte stämmer in på mig. Men skriv i alla fall är ni snälla.
"Kanske måhända eventuellt 23"

Ockult vegetarian — Sifferintresserad och frilansande moderat lastbilsjonglör söker kvinna med likartade intressen. Svar till "Vad menar du med kanske 7".

Söt tjej utan minne — Jag minns inte vad jag är för slags människa eller vad det är för typ av person jag vill träffa. Svar till "Bettan" … eller var det "Gunhild" 44-84?

Framgångsrik — (ej förmågen) välvuxen (ej fet) kvinna (ej man) söker herre (ej dam) för lugna (ej oroliga) kvällar (ej morgnar) i hemmet (ej utomhus). Svar till "Kanske vi två 12" (ej "Kanske vi två 11")

Hemlig spionagent — önskar träffa snäll kvinna 20-30 år för romantiskt och varaktigt förhållande. Bry dig inte om att skriva, jag vet redan var du bor.

Jag ogillar långa kontaktannonser — Min erfarenhet har lärt mig, att när man har läst en lång kontaktannons, vet man i alla fall inte särskilt mycket om den person som har satt in den. Det är mycket effektivare om man försöker vara kortfattad och gå rakt på sak. Långa tunglästa och otympliga annonser, som bara fortsätter i all evighet och aldrig tycks ta slut, ord som staplas på varandra i all oändlighet, tomma meningsfloskler, som inte bjuder på någon egentlig information alls, kan vara fullkomligt totalt (forts. på en annan kontaktannonssida.)

Attraktiv jmr — Har just avslutat ett förh. m. grt, söker nu rätte oel som vill dela ttgs med min lrbb i cca. Måste kunna kommunicera. "Kanske ev."

Sjuk Humor
01
02

Senaste filmklippen

5666 views - 0 comments
7413 views - 0 comments
7074 views - 0 comments
6239 views - 0 comments