AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Udda kontaktannonser 15-29

Varm och tillgiven kvinna — 25 år, söker långvarigt och innerligt förhållande med äldre man som har en bastant aktieportfölj och obligationer och fastigheter och oljerättigheter. Måste vara snäll och ofta bortrest. Skicka foto och finansrapport till "Kanske det lyckas 19"

Riktigt kött-och-potatis-kille — Söker en läcker pudding med fina bullar. Jag är en stadig portion som gillar att vara uppe i smöret. Har du en saftig personlighet och tycker om att lyssna på Fläskkvartetten och hungrar efter en konversation som är kryddad med matuttryck, så måste du skicka en matsedel. Var inte en sån hare! Skriv till "Kanske vi två 29".

Practical joker — 20 år, söker manlig bekant över 18 som tycker om att få en hink vatten över sig, porrtidningar och varor per postorder som han inte beställt och att få levande möss i pyjamasen mitt i natten. Måste ha bättre sinne för humor än mina 30 tidigare pojkvänner.
"Kanske vi två 100"

Damen jag såg — i t-shirt med ryska bokstäver på puben förra lördagen: Du är inte min typ så ring inte är du snäll. Hasse.

Stilig men fattig herre — Har bara råd med 3 raders annons. Jag är intelligent och snygg och vill träffa vacker och öm kvinna. Ring mig gärna kvällstid på tele.....

Storvuxen kvinna — Söker ännu större man för att se mindre ut vid en jämförelse. Inget foto, inget svar.
"Kanske det du 15"

Kortväxt knubbig man — Lätt skallig, men vill träffa en kvinna i alla fall. Det låter kanske inte mycket för världen, men min annons är säkert den ärligaste på hela den här sidan. Svar till "Kanske vi två 98".

Jag har en brinnande längtan — efter någon som kan tända världen för mig. Skriv till Eldsjälen, c/o Hemmet för kriminaldårar. Skicka foto, telefonnummer och tändstickor.

Riksdagsman — Önskar träffa vem som helst som inte är riksdagsman. "Vi ses i kammaren 61".

Slående vacker kvinna — Söker man som vill bli slagen. Jag har batonger, bollträn, järnrör och många andra trubbiga föremål. Svar till "Kanske vi två 22".

Stiliga karl — som rimmar jämt, menar allvar inte skämt. Rik och klok och så, men jag har ingen fru ändå. Alla tröttnar lätt på mej, men jag vill ta en chans dej. Utseendet en bisak — skriver ett svar till "Isak".

Förmögen affärsman — Äger vitlöksfabrik. Önskar dela mysig träskvilla och svingödselfirma med kvinna som är täppt i näsan. Svar till "Kanske vi två och min tama skunk 9".

Vindsröjning — Många nyttiga prylar säljs på Ytterbyvägen 19. Jag vet att det här inte är någon kontaktannons, men vem tusan läser spalten för garageröjningsannonser?

Ekonomiskt beroende man — jag är skyldig en massa människor pengar. Om du inte hör till dem, så skicka telefonnummer — min telefon är avstängd. Svar till "Kanske vi två 10".

Upphetsad pöbel — med facklor söker storvuxet, skrämmande monster med grönaktig hy för samling nere i träsket i månljusa nätter. "Kanske vi fyrtiofem".

Sjuk Humor
01
02

Senaste filmklippen

5666 views - 0 comments
7413 views - 0 comments
7074 views - 0 comments
6239 views - 0 comments