AsRoligt.com

Roliga bilder, filmklipp, historier mm

Citat av Anna Anka

Ja, det känns helt underbart att jag är singel, kolla vad snygg jag är. Nu kan jag gå ut och pöka, jag har inte fått ett ordentligt pök på sju år.

Det är inte så jävla kul att sitta där och vänta när Pauls kulor hänger ner till knäna och viagran är slut.

Jag är så jävla snygg, kolla bara på min kropp, den absolut snyggaste kroppen i hela världen.

Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.

Det är klart att en hustru ska tillfredsställa sin man, vill han bli avsugen varje morgon är det en kvinnas skyldighet att göra det.

Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer.

Oh Gud, vad jag är snygg. Jag tycker synd om alla brunetter, jag skulle hellre ta livet av mig än att vara brunett, det är ju helt ute.

Man behöver inte sitta och leka med klossar för att vara en närvarande förälder. Var vi än reser tar vi med barnen - och barnflickorna. Hur skulle vi annars kunna gå på alla evenemang som vi är engagerade i?

Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?

Jag har en enorm trädgård och fyra trädgårdsmästare. Det är jag som ser till att de kan försörja sina familjer. De kan inte prata engelska. Det är som att prata med en vägg, de kan inte ens stava till sina egna namn. Det kan bli ganska frustrerande ibland.

Om du anställer någon i Sverige ska du ha utbildning och vara kvalificerad. Här är det illegala mexikaner som gör jobbet. De diskar, städar, tar hand om trädgården.

Citat

Senaste filmklippen

5473 views - 0 comments
7124 views - 0 comments
6891 views - 0 comments
6041 views - 0 comments